Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Aφίσα του Live με τον Θάνο Ανεστόπουλο στο Belleville


ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012 
22¨00
ο Θάνος Ανεστόπουλος των Διάφανων Κρίνων 
σε ένα μοναδικό live στον φιλόξενο, 
ζεστό και... "σκοτεινό" χώρο 
του bELLEVILLE SIN PATRON 
| όμορφη πόλη χωρίς αφεντικό| 
Filippou 80-82 
Rotonda 
Thessalniki

για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις 
ή ότιδήποτε άλλο για το live 
μπορείτε  να καλείτε στο
697 77 54 119 
και στο 
697 60 22 582

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012


Live βραδιά στο Belleville Sin Patron με τον Θάνο Ανεστόπουλο | ex Διάφανα Κρίνα | ΣΑΒΒΑΤΟ 15 Δεκέμβρη

Live βραδιά στο Belleville Sin Patron 
με τον Θάνο Ανεστόπουλο 
| ex Διάφανα Κρίνα | 
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Διάφανα Κρίνα)

Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των πολυαγαπημένων Διάφανων Κρίνων), σε ένα ιδιαίτερο ακουστικό live το Σάββατο 15 Δεκέμβρη στο Belleville Sin Patron | Filippou 80-82 - Rotonda |  μετά και την κυκλοφορία της πρώτης προσωπικής του δισκογραφικής απόπειρας "Ως το τέλος",
μια βραδυά επικοινωνίας ,κατάνυξης και  απόλαυσης.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Θάνο Ανεστόπουλο δεν χρειάζονται. Επί 20, περίπου, χρόνια η φωνή του αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρικός, εκφραστικός, έντονα φορτισμένος και συνήθως, με μια  μελαγχολική ηλεκτρική ενέργεια κράτησε και κρατάει συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους που αναζητούν την ομορφιά και τα αυθεντικά συναισθήματα που μοιράζει και κοινωνεί η ποίησή του. 



Στα τέλη της περασμένης χρονιάς, ο Θάνος επέστρεψε με την παράσταση “Οι Ποιητές Γυμνοί Τραγουδούν” αποσπάσματα από την οποία θα παρουσιάσει σε αυτήν την μοναδική βραδιά ως συνέχεια αυτής της ωραίας μουσικής  διάφανης περιπέτειας . 

Το μουσικό set θα συνοδεύεται από έργα ζωγραφικής του ίδιου του Θάνου Ανεστόπουλου, τα οποία αποτελούν οπτικοποίηση των τραγουδιών που θα ακουστούν. . .



 Θα παρουσιαστούν καινούργια τραγούδια από δισκογραφική δουλειά του Θάνου Ανεστόπουλου μαζί με αγαπημένα κομμάτια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών - όπως ο Johnny Cash o  Nick Cave, οι Tindersticks, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι - καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από καταραμένους ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.α.)

 Στον φιλόξενο χώρο του Belleville Sin Patron  θα στεγαστούν συγχρόνως με την παράσταση,τα ζωγραφικά έργα του Θάνου Ανεστόπουλου, κάτω από τον θεματικό τίτλο
Remember Your Mortality.



  LIVE +ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Remember Your Mortality

Θεσσαλονίκη 
ΣΑΒΒΑΤΟ
15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
22¨00 


Το bELLEVILLE sIN patron παρουσιάζει την έκθεση έργων ζωγραφικής με κάρβουνο του Θάνου Ανεστόπουλου «Remember your mortality.

Ο Θάνος Ανεστόπουλος στην πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής μας προσκαλεί να διαβούμε μαζί του το κατώφλι για ένα προσωπικό σουρεαλιστικό σύμπαν που δημιούργησε κάτω από τον θεματικό τίτλο «Remember your mortality».


To σουρεαλιστικό σύμπαν του έχει καταγραφεί και έχει ντύσει τις αφίσες και τα εξώφυλλα των δίσκων των Διάφανων Κρίνων. Τα τελευταία χρόνια οι στίχοι των τραγουδιών και των ποιημάτων του, εικονοποιούνται και προβάλλονται ταυτόχρονα με τις ζωντανές εμφανίσεις του στην σκηνή. Ο τίτλος της έκθεσης είναι δανεισμένος από την γνωστή ρήση του Friedrich Wilhelm Nietzsche, περιγράφει και περικλείει στοχασμούς για τον θάνατο και τον έρωτα, τονίζοντας την ανάγκη και την επιθυμία για ζωή και δημιουργία μέσα σε χαλεπούς και αφυδατωμένους καιρούς. 

Με αφετηρία την συνεχή προσπάθεια του ανθρώπου για απεξάρτηση από ψυχαναγκασμούς, ουσίες, πάθη και εμμονές, οι μορφές των έργων του,προσπαθούν να δραπετεύσουν από τις σκιές, έξω στο φως γεννώντας την ελπίδα για λύτρωση και κάθαρση ψυχής, για αποδοχή και αγάπη.